بسم الله الرحمن الرحيم ....
المقادير:
دجاج مقطع اربع حسب عدد الافراد
بصل مفروم مع جميع انواع البهارات الي عندك
(ملح فلفل قرفة كاري حبهان مطحون ورق لورا مطحون)
ليمون وخل
زبادي للتبيلة
كم فص ثوم مفروم
ارز ابيض حسب عدد الافراد
قطعة فحم كبيرة
خلطة الوجه
(جزر مبشور/بصل جوانح/م ص قرفة/مكعب ماجي)
اول شئ هنتبل الفراخ بالبصل والثوم وكل البهاراااااااات المكتوبة مع معلقتين زبادي وعصير ليمون وشوية خل مش كتير
ننزل عليهم بالفراخ ممكن نسيبها شويه
وممكن نشتغل فيها علي طول
ناخد الفراخ مع التتبيلة هووووووب في الحلة علي النار
نسيبها تنزل مايتها وتشربها تاني ونقلبها علي وشها وضهرها كل شوية وممكن نزد شوية ماية صغننين لحد ماتستوي وتاخد اللون دة طعمها بيبقي خطيييييير
نعمل خلطة مكونة من جزر مبشور وبصل جوانح معاهم قرفة ومكعب او نصف مكعب ماجي وحبهان مطحون ورشة ملح صغيرة علي نار متوسطة لحد ماتدبل
نكون ولعنا فحمة كويس اوي والارز الابيض استوي
بالطريقة العادية بس ممكن نحط عليه كركم
عشان يدي لون اصفر
نجيب طبق نغرف الرز وعليه خلطة البصل والجزر
والفراخ مع البصل المتبقي في الحلة من الفراخ
ونحط الفحمة في النص ونحط عليها نقطتين زيت
ونغطي الطبق بسرعة لمدة 10 دقايق